Landsturneringen 2021 må avlyses

Postet av Landsturneringen den 28. Mai 2021


Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund har i samråd vedtatt å avlyse Landsturneringen 2021.


Landsturneringen er landets største og mest omfangsrike arrangement for tilrettelagt håndball og fotball (utøvere med nedsatt funksjonsevne/utviklingshemming).


Turneringen som skulle vært avholdt i Kristiansand høsten 2021, er imidlertid vedtatt avlyst. Årsaken er usikkerheten som følger av koronapandemien og de gjeldende restriksjonene. Avgjørelsen er tatt i samråd med ansvarlig myndighet i Kristiansand kommune.


- Et arrangement av denne størrelsen krever forutsigbarhet i både planlegging, påmelding og gjennomføring. Den forutsigbarheten er det naturlig nok vanskelig å finne slik situasjonen er nå, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud.


- Det er veldig trist at vi må avlyse. Vi vet hvor mange spillere som hadde sett frem til å møte venner fra hele Norge og vi vet hvor stort høydepunkt dette er for mange. Vi ser frem til en heidundrende utgave av Landsturneringen neste høst, sier generalsekretær i NFF, Pål Bjerketvedt.


Den lokale arrangementskomiteen ønsker å flytte planene ett år, slik at Landsturneringen 2022 arrangeres i Kristiansand 2. - 4. september neste år.

Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund


0 Kommentar

HELT MED på Landsturneringen

Postet av Landsturneringen den 5. Sep 2019

Landsturneringen 2019 var så heldige å få besøk av HELT MED. I løpet av turneringen delte de ut 2000 vannflasker til ivrige håndball- og fotballspillere, i tillegg til at de gjennomførte mange gode samtaler med potensielle arbeidstakere og foreldre. 

HELT MED ønsker å takke alle som kom innom standen og viste interesse i løpet av Landsturneringen 2019. 


Hva er HELT MED?
HELT MED skaper arbeidsplasser i ordinære bedrifter for personer med utviklingshemming. Organisasjonen har mange arbeidsplasser rundt om i hele Norge, og har ansatt over 50 personer. Arbeidstakerne gjennom HELT MED er sikret livslang oppfølging fra en jobbspesialist – noe som er mye av nøkkelen til den suksessen vi opplever. Innen 2027 skal HELT MED ha ansatt 1000 personer gjennom denne ordningen.

Ønsker du ny jobb, er interessert i hva HELT MED kan tilby, eller ønsker du bare mer informasjon? Ta gjerne kontakt med kvalitetssjef Ørjan Hinna. Telefonnummer: 97172460. E-post: orjan@heltmed.no.
Hjemmesiden www.heltmed.no kan også være en god kilde til informasjon. 


0 Kommentar

Peder Morset Folkehøgskole

Postet av Landsturneringen den 4. Sep 2019

Landsturneringen ønsker å takke Peder Morset Folkehøgskole for støtten til årets turnering. Er du nysgjerrig på Peder Morset og hva denne folkehøgskolen har å by på?
Her har du litt mer informasjon:


Peder Morset Folkehøgskole:

Peder Morset folkehøgskole er en frilynt folkehøgskole i Selbu som er tuftet på menneskeverd og demokrati. Skolen tilbyr en rekke typiske folkehøgskolefag.

På Peder Morset er det plass til 68 elever. Av disse er 40 plasser tilrettelagt for elever med dokumentert lettere utviklingshemming i en eller annen form. De resterende 28 plassene er åpne for elever uten slik dokumentasjon. Alle bor på eget rom, med eget bad, i et hus sammen med opptil ni andre elever. Sammen har de ansvar for å skape et hjem for seg selv og hverandre.

Peder Morset Folkehøgskole tilbyr en spennende skolehverdag og utfordringer som passer for deg, enten du er nybegynner eller viderekommende. Skolen har fokus på å la alle være synlige som hele mennesker, med rettigheter og plikter. Peder Morset er også opptatt av fellesskap, inkludering, likeverd, toleranse, deltakelse og demokrati. Du vil utvikle deg mye gjennom alle menneskemøter i hverdag og fest, og samtidig gir skolen deg solide utfordringer innenfor ditt fagvalg. Her kan du bli den du er.

Søknadsfrist for skoleåret 2020-2021 er 1.november 2019.


Les mer om Peder Morset Folkehøgskole her 
0 Kommentar

Velkommen til Landsturneringen 2019

Postet av Landsturneringen den 29. Aug 2019

Her er litt informasjon om noen praktiske ting du må merke deg:


Åpning, oppmarsj, bespisning og show

Se egen oversikt over oppstilling i parade fra Kimen Kulturhus. 

Se egen oversikt over bordplassering/fargekode under åpning i Stjørdalshallen. Dere som skal spise inne i hallen skal benytte sideinngang vest hall. Det vil være verter og plakater med fargekoder som viser vei. Dere som skal spise i personalrom/kantine/torget skal benytte hovedinngang. Det vil også være verter og fargekoder som viser vei her. 

Fordeling bordplassering åpning er publisert på Facebook samt på turneringens hjemmeside: http://www.landsturneringen.no/blog/post/148120/informasjon-om-bankett,-apning-og-parade?ispage=true 

 

Fargebånd:

I denne posen ligger armbånd med ditt lag sin fargekode for turneringen. Fargebåndet skal benyttes under åpning fredag kveld og bankett lørdag kveld, og beskriver i hvilket område/bankettsal dere skal spise. Det vil være informasjon underveis, men se etter din fargekode for plassering.

 

Bankett

Se egen oversikt over lagsfordeling for bespisning under banketten lørdag. Dere som skal spise i Hell Congress Hall (HCH) har oppmøte her til Vorspiel kl. 18.00. 

 

Fordeling bankettsaler er publisert på Facebook samt på turneringens hjemmeside: http://www.landsturneringen.no/blog/post/148120/informasjon-om-bankett,-apning-og-parade?ispage=true 

 

Lunsj

For lunsj lørdag og søndag skal det leveres lunsjbong ved henting av mat. Bonger ligger i denne velkomstpakken, en til hver for lørdag og en for søndag. Denne leveres ved inngang til lunsjen.

 

T-skjorter

T-skjorter, slik dere har bestilt ligger også i posen. Blir det helt feil i forhold til størrelser, så kan det være mulig å bytte, da vi har noen i reserve.

 

Lagledermøte

Lagledermøte er flyttet til auditoriet på Ole Vig skole, fredag kl. 21.30.

Ber om at minimum en leder fra hvert lag møter her, da vi vil komme med mye nyttig informasjon her.

 

Med hilsen

Hovedkomiteen Landsturneringen 2019


0 Kommentar

Informasjon om bankett, åpning og parade

Postet av Landsturneringen den 29. Aug 2019

Lurer du på hvor laget ditt skal sitte under banketten? Hvordan paraden skal foregå? Eller hvordan bespisningen før åpningsshowet blir?

Vi har lagd kart med all informasjon du trenger til alle tre arrangementene.
Er det allikevel noe du lurer på så ta gjerne kontakt med oss på e-post: landsturneringen@outlook.com


Paraden vil gå langs følgende trasé: Kimenparken - Sandgata - Stokmovegen - Kjøpmannsgata (gågata) - Stokkanveien - Stjørdalshallen.
Informasjon om oppstilling i paraden finner du her

Det er mange som skal delta på lørdagens bankett.
Her finner du et salkart med informasjon om plassering under banketten

Før åpningsshowet på fredag skal alle spise seg gode og mette.
Her kan du se informasjon om områdefordeling i Stjørdalshallen før åpningsshowet


1 Kommentar

Levert av IdrettenOnline