Alex Rosèn kommer til Landsturneringen

Postet av Landsturneringen den 7. Jul 2017

Sammen med Katrine Moholt vil Alex Rosèn lede oss gjennom åpningsseremonien fredag 8. september.

Alex er først og fremst kjent som reporter, programleder og musiker. På TV-skjermen har Rosèn ledet programmene Folk i farta og Dagen er din. Han har også vært med i Berserk mot Nordpolen med blant andre Jarle Andhøy.

Som musiker har Alex Rosèn vært vokalist i gruppa Go-Go Gorilla og soloartist.

Det blir helt fantastisk å få oppleve show-mannen og entertaineren Alex Rosèn under Landsturneringen. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Alex og det håper vi dere gjør også.

Flere besøk avsløres i august.

Ha en riktig god sommer!



Rekordstor påmelding

Postet av Landsturneringen den 6. Jul 2017

handball2.JPG

Aldri før har flere deltagere meldt seg på til Landsturneringen enn i 2017. Det er strålende nyheter!
Påmelding gjør at vi må ta noen grep i forhold til etteranmeldinger som måtte komme i tiden fremover. Lag som ønsker å melde seg på vil fra nå bli satt på venteliste.

Den store påmeldingen gjør også at det er noen utfordringer knyttet til hotell, men det er ikke noen grunn til å bekymre seg. Alle får plass.
I forbindelse med romfordeling er det sendt ut en mail til klubbene. Selv om det for mange er sommerferie håper vi at kontaktpersonene i klubbene er påpasselige med å sjekke innboksen da informasjonen som kommer på mail er viktig å få med seg.

I morgen slippes nyheten om en ny person som besøker Landsturneringen. Vi kan røpe at det er mann som alltid er blid. Hvem tror du kommer?