HELT MED på Landsturneringen

Postet av Landsturneringen den 5. Sep 2019

Landsturneringen 2019 var så heldige å få besøk av HELT MED. I løpet av turneringen delte de ut 2000 vannflasker til ivrige håndball- og fotballspillere, i tillegg til at de gjennomførte mange gode samtaler med potensielle arbeidstakere og foreldre. 

HELT MED ønsker å takke alle som kom innom standen og viste interesse i løpet av Landsturneringen 2019. 


Hva er HELT MED?
HELT MED skaper arbeidsplasser i ordinære bedrifter for personer med utviklingshemming. Organisasjonen har mange arbeidsplasser rundt om i hele Norge, og har ansatt over 50 personer. Arbeidstakerne gjennom HELT MED er sikret livslang oppfølging fra en jobbspesialist – noe som er mye av nøkkelen til den suksessen vi opplever. Innen 2027 skal HELT MED ha ansatt 1000 personer gjennom denne ordningen.

Ønsker du ny jobb, er interessert i hva HELT MED kan tilby, eller ønsker du bare mer informasjon? Ta gjerne kontakt med kvalitetssjef Ørjan Hinna. Telefonnummer: 97172460. E-post: orjan@heltmed.no.
Hjemmesiden www.heltmed.no kan også være en god kilde til informasjon. 


0 Kommentar

Peder Morset Folkehøgskole

Postet av Landsturneringen den 4. Sep 2019

Landsturneringen ønsker å takke Peder Morset Folkehøgskole for støtten til årets turnering. Er du nysgjerrig på Peder Morset og hva denne folkehøgskolen har å by på?
Her har du litt mer informasjon:


Peder Morset Folkehøgskole:

Peder Morset folkehøgskole er en frilynt folkehøgskole i Selbu som er tuftet på menneskeverd og demokrati. Skolen tilbyr en rekke typiske folkehøgskolefag.

På Peder Morset er det plass til 68 elever. Av disse er 40 plasser tilrettelagt for elever med dokumentert lettere utviklingshemming i en eller annen form. De resterende 28 plassene er åpne for elever uten slik dokumentasjon. Alle bor på eget rom, med eget bad, i et hus sammen med opptil ni andre elever. Sammen har de ansvar for å skape et hjem for seg selv og hverandre.

Peder Morset Folkehøgskole tilbyr en spennende skolehverdag og utfordringer som passer for deg, enten du er nybegynner eller viderekommende. Skolen har fokus på å la alle være synlige som hele mennesker, med rettigheter og plikter. Peder Morset er også opptatt av fellesskap, inkludering, likeverd, toleranse, deltakelse og demokrati. Du vil utvikle deg mye gjennom alle menneskemøter i hverdag og fest, og samtidig gir skolen deg solide utfordringer innenfor ditt fagvalg. Her kan du bli den du er.

Søknadsfrist for skoleåret 2020-2021 er 1.november 2019.


Les mer om Peder Morset Folkehøgskole her 
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline