Fotballkampene er satt opp!

Postet av Landsturneringen den 25. Aug 2016

Fotballkampene er klare. Bruk menylinja, gå inn på klassen din og finn kampoppsettet. Vi ønsker oss gode kamper preget av Fair play, fin fotball, glede og innsats! Stå på!
Davy Wathne til LT16 i Stavanger

Postet av Landsturneringen den 24. Aug 2016

Du kjenner han på stemmen. På nydelig bergensk klinger han ut i de norske stuer når TV2 sender sport. Davy Wathne trenger ikke en lang presentasjon – men han kommer til Landsturneringen i Stavanger.

Der skal han være konferansier under banketten. I tillegg, så kan det hende han dukker opp under noen av kampene på søndag.

Vi ønsker både deg og Davy velkommen til tre dager med "Fair play", innsats, show og spennende kamper i Stavanger 9-11 september.

Bildet: Skjermdump fra GoogleSnart klart for påmelding

Postet av Landsturneringen den 13. Apr 2016

Vi ligger litt etter skjema for påmeldingen men vi er i innspurten for å gjøre dette ferdig. Det meste er klart. Vi skal bare få litt sving på noe datateknisk.

Slik det ser ut nå kommer påmeldingen på nett innen mandag 18. april. Påmeldingsfristen blir da rundt 13. mai.Monrad eller ei?

Postet av Landsturneringen den 17. Mar 2016

«Monradsystemet» ble testet ut på LT15 – Lillehammer. Tilbakemeldingene var ganske klare. Vi går tilbake til «vanlig kampoppsett for turneringen».

Vi har hatt et kjempegodt arbeidsmøte med fagansvarlige for inkludering i Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund. En av de store avklaringene er at begge forbund anbefaler å bruke «vanlig oppsett» for kampene i både håndball og fotball. Tilbakemeldingene fra klubbene på bruk av kampoppsett etter monradsystemet går i kort ut på at det ble for lite forutsigbarhet med hensyn til kamptidspunkter og for kort tid til forberedelse før enkelte av kampene.

Bildet: Svein-Erik Edvartsen, seksjonsleder samfunnsansvar, NFF og Eva Skei, NHF.

De positive sidene ved et slikt system er at kampene blir jevnere. Jevne kamper er viktig, men når uforutsigbarheten gjør at lagene ikke kan planlegge dagen, så blir konsekvensene for store for både spillere og lagledelse.

LT16 har derfor bestemt at vi bruker «tradisjonelt oppsett». Ansvaret for «riktig påmelding» i klasser påligger alle klubber. Dette er en forutsetning for å kunne sette opp «jevnbyrdige kamper».

Slik det ser ut i dag, så klarer vi å holde kostnadene på 2015 nivå (+kr. 50). Dette er vi tilfreds med, særlig når vi har fått lagt inn «Kongeparken» i programmet.

Ellers var arbeidsmøtet preget av konstruktive innspill fra forbundene som på sin side sa seg godt fornøyd med planen som ble fremlagt og status på arbeidet. Arrangementskomiteen for LT16 føler oss trygge på at planen vår er god og at det kommer til å bli en fantastisk helg i september. Invitasjonen sendes ut i første halvdel av april med påmeldingsfrist rundt 1. mai.Fredag 9. september blir en innholdsrik dag!

Postet av Landsturneringen den 11. Mar 2016

Basert på tilbakemeldinger fra sist gang Landsturneringen ble arrangert i Stavanger, er det tydelig at Kongeparken står som et godt minne hos mange. Vi har derfor planlagt å gjenta besøket!

Etter åpningsseremonien reiser vi til «Hovedkvarter for magi og spenning», også kjent som Kongeparken. Lagledermøtet skjer på samme sted.

Attraksjonene i parken er åpne og klare for deltakerne på Landsturneringen, og det serveres hamburger, pølser, frukt og is til alle er mette. I tillegg til alle de vanlige aktivitetene i parken, har også traktoren Gråtass sitt eget ”land” som er åpent for Landsturneringens deltakere.

Avreise i busser umiddelbart etter åpningsseremonien, ca. kl. 18:00, ankomst Kongeparken, ca. kl. 18:30. Lagledermøtet avholdes kl. 20:00 og første returtransport er satt til kl. 21:00.

Inngangsbillett, mat og transport er inkludert i deltakeravgiften.

Kongeparken ligger på Ålgård, like utenfor Stavanger.