Disse byene får arrangere Landsturneringen

Postet av Landsturneringen den 28. Jun 2021

Koronapandemien gjorde at Landsturneringen dessverre måtte avlyses i både 2020 og 2021. Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund har i samråd pekt ut følgende arrangørbyer og -regioner/-kretser for de kommende årene:

2022: Kristiansand
Håndball: Region Sørvest
Fotball: Agder Fotballkrets

2023: Lillehammer
Håndball: Region Innlandet
Fotball: Indre Østland Fotballkrets

2024: Bodø
Håndball: Region Nord
Fotball: Nordland Fotballkrets

2025: Bergen
Håndball: Region Vest
Fotball: Hordaland Fotballkrets

2026: Oslo
Håndball: Region Øst
Fotball: Oslo Fotballkrets

Sjekk også ut Landsturneringens hjemmesider.

Ved innspill, vennligst ta kontakt med Eva Skei i Norges Håndballforbund, e-post eva.skei@handball.no, eller Ulrik Børresen i Norges Fotballforbund, e-post ulrikchristoffer.borresen@fotball.no.
Landsturneringen 2021 må avlyses

Postet av Landsturneringen den 28. Mai 2021


Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund har i samråd vedtatt å avlyse Landsturneringen 2021.


Landsturneringen er landets største og mest omfangsrike arrangement for tilrettelagt håndball og fotball (utøvere med nedsatt funksjonsevne/utviklingshemming).


Turneringen som skulle vært avholdt i Kristiansand høsten 2021, er imidlertid vedtatt avlyst. Årsaken er usikkerheten som følger av koronapandemien og de gjeldende restriksjonene. Avgjørelsen er tatt i samråd med ansvarlig myndighet i Kristiansand kommune.


- Et arrangement av denne størrelsen krever forutsigbarhet i både planlegging, påmelding og gjennomføring. Den forutsigbarheten er det naturlig nok vanskelig å finne slik situasjonen er nå, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud.


- Det er veldig trist at vi må avlyse. Vi vet hvor mange spillere som hadde sett frem til å møte venner fra hele Norge og vi vet hvor stort høydepunkt dette er for mange. Vi ser frem til en heidundrende utgave av Landsturneringen neste høst, sier generalsekretær i NFF, Pål Bjerketvedt.


Den lokale arrangementskomiteen ønsker å flytte planene ett år, slik at Landsturneringen 2022 arrangeres i Kristiansand 2. - 4. september neste år.

Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund