HELT MED på Landsturneringen

Postet av Landsturneringen den 5. Sep 2019

Landsturneringen 2019 var så heldige å få besøk av HELT MED. I løpet av turneringen delte de ut 2000 vannflasker til ivrige håndball- og fotballspillere, i tillegg til at de gjennomførte mange gode samtaler med potensielle arbeidstakere og foreldre. 

HELT MED ønsker å takke alle som kom innom standen og viste interesse i løpet av Landsturneringen 2019. 


Hva er HELT MED?
HELT MED skaper arbeidsplasser i ordinære bedrifter for personer med utviklingshemming. Organisasjonen har mange arbeidsplasser rundt om i hele Norge, og har ansatt over 50 personer. Arbeidstakerne gjennom HELT MED er sikret livslang oppfølging fra en jobbspesialist – noe som er mye av nøkkelen til den suksessen vi opplever. Innen 2027 skal HELT MED ha ansatt 1000 personer gjennom denne ordningen.

Ønsker du ny jobb, er interessert i hva HELT MED kan tilby, eller ønsker du bare mer informasjon? Ta gjerne kontakt med kvalitetssjef Ørjan Hinna. Telefonnummer: 97172460. E-post: orjan@heltmed.no.
Hjemmesiden www.heltmed.no kan også være en god kilde til informasjon. 
Peder Morset Folkehøgskole

Postet av Landsturneringen den 4. Sep 2019

Landsturneringen ønsker å takke Peder Morset Folkehøgskole for støtten til årets turnering. Er du nysgjerrig på Peder Morset og hva denne folkehøgskolen har å by på?
Her har du litt mer informasjon:


Peder Morset Folkehøgskole:

Peder Morset folkehøgskole er en frilynt folkehøgskole i Selbu som er tuftet på menneskeverd og demokrati. Skolen tilbyr en rekke typiske folkehøgskolefag.

På Peder Morset er det plass til 68 elever. Av disse er 40 plasser tilrettelagt for elever med dokumentert lettere utviklingshemming i en eller annen form. De resterende 28 plassene er åpne for elever uten slik dokumentasjon. Alle bor på eget rom, med eget bad, i et hus sammen med opptil ni andre elever. Sammen har de ansvar for å skape et hjem for seg selv og hverandre.

Peder Morset Folkehøgskole tilbyr en spennende skolehverdag og utfordringer som passer for deg, enten du er nybegynner eller viderekommende. Skolen har fokus på å la alle være synlige som hele mennesker, med rettigheter og plikter. Peder Morset er også opptatt av fellesskap, inkludering, likeverd, toleranse, deltakelse og demokrati. Du vil utvikle deg mye gjennom alle menneskemøter i hverdag og fest, og samtidig gir skolen deg solide utfordringer innenfor ditt fagvalg. Her kan du bli den du er.

Søknadsfrist for skoleåret 2020-2021 er 1.november 2019.


Les mer om Peder Morset Folkehøgskole her 


Velkommen til Landsturneringen 2019

Postet av Landsturneringen den 29. Aug 2019

Her er litt informasjon om noen praktiske ting du må merke deg:


Åpning, oppmarsj, bespisning og show

Se egen oversikt over oppstilling i parade fra Kimen Kulturhus. 

Se egen oversikt over bordplassering/fargekode under åpning i Stjørdalshallen. Dere som skal spise inne i hallen skal benytte sideinngang vest hall. Det vil være verter og plakater med fargekoder som viser vei. Dere som skal spise i personalrom/kantine/torget skal benytte hovedinngang. Det vil også være verter og fargekoder som viser vei her. 

Fordeling bordplassering åpning er publisert på Facebook samt på turneringens hjemmeside: http://www.landsturneringen.no/blog/post/148120/informasjon-om-bankett,-apning-og-parade?ispage=true 

 

Fargebånd:

I denne posen ligger armbånd med ditt lag sin fargekode for turneringen. Fargebåndet skal benyttes under åpning fredag kveld og bankett lørdag kveld, og beskriver i hvilket område/bankettsal dere skal spise. Det vil være informasjon underveis, men se etter din fargekode for plassering.

 

Bankett

Se egen oversikt over lagsfordeling for bespisning under banketten lørdag. Dere som skal spise i Hell Congress Hall (HCH) har oppmøte her til Vorspiel kl. 18.00. 

 

Fordeling bankettsaler er publisert på Facebook samt på turneringens hjemmeside: http://www.landsturneringen.no/blog/post/148120/informasjon-om-bankett,-apning-og-parade?ispage=true 

 

Lunsj

For lunsj lørdag og søndag skal det leveres lunsjbong ved henting av mat. Bonger ligger i denne velkomstpakken, en til hver for lørdag og en for søndag. Denne leveres ved inngang til lunsjen.

 

T-skjorter

T-skjorter, slik dere har bestilt ligger også i posen. Blir det helt feil i forhold til størrelser, så kan det være mulig å bytte, da vi har noen i reserve.

 

Lagledermøte

Lagledermøte er flyttet til auditoriet på Ole Vig skole, fredag kl. 21.30.

Ber om at minimum en leder fra hvert lag møter her, da vi vil komme med mye nyttig informasjon her.

 

Med hilsen

Hovedkomiteen Landsturneringen 2019
Informasjon om bankett, åpning og parade

Postet av Landsturneringen den 29. Aug 2019

Lurer du på hvor laget ditt skal sitte under banketten? Hvordan paraden skal foregå? Eller hvordan bespisningen før åpningsshowet blir?

Vi har lagd kart med all informasjon du trenger til alle tre arrangementene.
Er det allikevel noe du lurer på så ta gjerne kontakt med oss på e-post: landsturneringen@outlook.com


Paraden vil gå langs følgende trasé: Kimenparken - Sandgata - Stokmovegen - Kjøpmannsgata (gågata) - Stokkanveien - Stjørdalshallen.
Informasjon om oppstilling i paraden finner du her

Det er mange som skal delta på lørdagens bankett.
Her finner du et salkart med informasjon om plassering under banketten

Før åpningsshowet på fredag skal alle spise seg gode og mette.
Her kan du se informasjon om områdefordeling i Stjørdalshallen før åpningsshowet1 Kommentar

Lagledermøte

Postet av Landsturneringen den 28. Aug 2019


Vi ønsker å minne om lagledermøte som vil foregå rett etter åpningsshowet er ferdig fredag  30 .august. Vi samles i auditoriet på Ole Vig Videregående kl. 21.30.

Vi sees!
Nyskrevet låt til Landsturneringen 2019

Postet av Landsturneringen den 26. Aug 2019

I år er det 30 år siden Landsturneringen i håndball og fotball for utviklingshemmede så dagens lys i Saltdal kommune.  I anledning jubileet har vi fått lagd en helt egen låt til Landsturneringen 2019 på Stjørdal.

Låten "Vi skal score mål" er skrevet og komponert av Ole Ivar Teigen og Atle Dybå. Vi håper alle deltakerne på årets turnering tar seg tid til å lære seg sangen slik at vi kan synge den sammen når vi samles på Stjørdal.

Teksten til låten finner du her

Her ser dere musikkvideoen til "Vi skal score mål":
Landsturneringen feirer 30 år!

Postet av Landsturneringen den 20. Aug 2019

I år er det 30 år siden Landsturneringen i håndball og fotball for utviklingshemmede så dagens lys i Saltdal kommune. På denne turneringen deltok 370 utøvere og ledere fordelt på 21 klubber fra hele landet. Selv om mye er forandret ved Landsturneringen siden den gangen så er mye også likt, og i 1990 uttalte ordfører i Saltdal at deltakerne på turneringen i hele 3 dager til ende bidro med livsglede og innsatsvilje.

På turneringen i 1990 ble alle kampene spilt utendørs på asfalt for håndball, og på gressbane for fotball. VIVIL ble vinnere i håndballklassen i denne turneringen, men vi har ikke greid å finne frem til hvem som vant i fotball - om noen sitter på denne informasjonen så ta gjerne kontakt med oss.

Her kan dere et innslag som Norge Rundt lagde fra Landsturneringen 1990 i Saltdal: 


Flere av lagene som deltok i 1990 deltar også i årets turnering, og noen av spilleren er fortsatt med. En av disse er Marianne Egge fra Byåsen. Hun har deltatt i hver eneste turnering siden oppstarten og gleder seg stort til årets Landsturnering og 30-års jubileet på Stjørdal. 

Om det er flere spillere som deltar på årets turnering, og som har deltatt i alle turneringene siden oppstarten, så vil vi gjerne høre om det. Send oss en e-post på landsturneringen@outlook.com

Hotelloversikt

Postet av Landsturneringen den 19. Aug 2019

Lurer dere på hvilke hotell de ulike lagene skal bo på under Landsturneringen 2019?

Her kan dere se en over sikt over klubbfordeling på hotellene i Stjørdal og Trondheim (Scandic Hell, Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, Scandic Lerkendal og Quality Airport Hotel Værnes ). Det vil bli satt opp transport hele helgen mellom hoteller, arena, arrangement, og ankomst/avreise for de som har behov for det.


Ta kontakt med ansvarlig for overnatting, Mari Østgaard, dersom det er spørsmål om overnatting. Mari kontaktes helst på e-post mostga@broadpark.no, eventuelt telefon 913 42404.

Vi gleder oss til  se dere!
Kampoppsettet er klart!

Postet av Landsturneringen den 16. Aug 2019

Landsturneringen offentliggjør med dette kampoppsettene i håndball og fotball for Landsturneringen på Stjørdal 30. august til 1. september.
Her finner du all informasjon du trenger for å se kampoppsettet for ditt lag. Skulle det allikevel være noe du lurer på så send gjerne en e-post til: landsturneringen@outlook.com


Kampoppsett fotball

På nett finner du kampene på: https://www.fotball.no/turneringer/?s=94&d=13&g=4 

Klubbens kamper kommer opp ved å søke opp ditt klubbnavn og velge; Sesongen 2019 (velg sesong), Trøndelag (krets), Miks (kjønn)


På appen MinFotball går du frem slik:

 1.   Åpne MinFotball (evt. last den ned gratis fra Google Play eller AppStore)
2. Klikk på drakt-symbolet (Mine lag)
3. Trykk på +tegn øverst til høyre, skriv inn klubbnavn i søkefeltet, velg voksen og finn ditt lag på listen
  4.   Klikk på stjernesymbolet ved siden av lagsnavnet. Da har du lagt til ditt lag

 Vær obs på at klubben kan ha flere lag med samme navn. Kvalitetssikre at du har funnet riktig lag.


Plasseringsskamper 7er  
 I 7er klasse C pulje 1 og 2 skal det spilles plasseringsskamp på søndag. Lagene dermed skal spille én kamp mer søndagen enn det står i kampoppsettet:

Plasseringskampene finnes her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/terminliste/?fiksId=168253 


Kampoppsett håndball

På nettet finner du kampene på: https://www.handball.no/system/kamper/?q=lt&t=t&r=0&s=200852

 

På appen MinHåndball går du frem slik:

 1. Åpne MinHåndball (evt. last ned gratis fra Google Play eller AppStore)
2. Klikk inn på symbolet med drakter
3. Trykk på legg til lag, skriv inn klubbnavn, finn ditt lag på listen. (for GØIF og Mix Nord, søk på NHF Region Nord)
  4. Klikk på stjernesymbolet ved siden av lagsnavnet. Da har du lagt til ditt lag


Vær obs på at klubben kan ha flere lag med samme navn. Kvalitetssikre at du har funnet riktig lag.

Vi har forsøkt å satt opp et kampoppsett ihht. til lagenes ønsker.
Har du husket å melde deg på seminaret?

Postet av Landsturneringen den 12. Aug 2019

I forbindelse med Landsturneringen 2019 på Stjørdal inviterer Norges Fotballforbund Trøndelag og Norges håndballforbund Region Nord til seminar fredag 30. august kl. 11.30 i auditoriet på Ole Vig videregående.
I tillegg kan vi også invitere til idrettspolitisk debatt rett etter seminaret,hvor både politikere og idrettsstyret deltar.


Det er mange som har meldt seg på allerede, men vi har fremdeles plass til flere deltakere.
Frist for påmelding er 22. august.

Velkommen til seminaret Grensesprengende idrett! 


Informasjon om avbestilling

Postet av Landsturneringen den 12. Aug 2019

Hovedkomiteen for Landsturneringen har fått mange spørsmål om reglement for avbestilling, derfor kommer en liten oppsummering av informasjonen om avbestilling som stod i invitasjonen som ble sendt ut tidligere i år (side 8).

Avbestilling av deltakerpakker som skjer etter 31. juli refunderes ikke. Eventuelle avbestillinger som skjer etter 31. juli 2019 må dekkes av den enkeltes reiseforsikring. Alle endringer og eventuelle avbestillinger må meldes pr. e-post til: landsturneringen@outlook.com.


Her kan du se invitasjonen til Landsturneringen 2019

 
Bli med på seminar!

Postet av Landsturneringen den 27. Jun 2019

Velkommen til seminaret Grensesprengende idrett
- fritid og arbeidsliv for personer med funksjonsnedsettelse


I forbindelse med Landsturneringen på Stjørdal inviterer Norges Fotballforbund Trøndelag og Norges håndballforbund Region Nord til seminar fredag 30. august kl. 11.30 i auditoriet på Ole Vig videregående.
I tillegg kan vi også invitere til idrettspolitisk debatt rett etter seminaret,hvor både politikere og idrettsstyret deltar.
Puljeoppsettet er klart

Postet av Landsturneringen den 21. Jun 2019

Lurer du på hvilke lag du skal møte under Landsturneringen 2019?
Nå trenger du ikke lure lengre, puljeoppsettet er nemlig klart!


Last ned oversikten her: Puljeoppsettet er klart.docx


PULJEOPPSETT FOTBALL

Alle lag spiller 4 kamper. To kamper lørdag og to kamper på søndag. Pokal til puljevinner.

7er B

7er B Pulje 1
City Stjørdal
Tromsø Full Fart Fremover
Borgen Unified
Lillestrøm 7er b
Brane Tigers

7er B Pulje 2
Rosenborg Ballklub
Lillestrøm 7er a
Elverum Fotball Unified
Vålerenga United
Harstad Tigers

7er B Pulje 3
Team Sande
Djerv 1919 lag 1
Verdal IL
Innstranda IL
BUL 1


7er C

7er C Pulje 1
Kolstad Fotball 
Flatås IL Lions 1
Fana Superteam – Blå
IL Pioner Fotball

7er C Pulje 2
Nessegutten TF
Ranheim Royal
GIF Sort
Larvik Turn

7er C Pulje 3
Kolstad Fotball 2
NIL Diamonds
Vind Stars
Vivil 1
Halsøy Tigers

Ekstra kamper i Pulje 1 og Pulje 2 (sø. 1.9)

Nr. 1 pulje 1 - Nr- 1 pulje 2
Nr. 2 pulje 1 - Nr- 2 pulje 2
Nr. 3 pulje 1 - Nr- 3 pulje 2
Nr. 4 pulje 1 - Nr- 4 pulje 2

 

5er B

Eik Tønsberg Svart
Indre Fosen Tigers
Nordhordland BK
Djerv Stjernelag
Peder Morset


5er C

5er C Pulje 1
FK Sykkylven Dreamteam
Djerv 1919 lag 2
Furuset Regnbuen
Rosenborg Ballklub
Hvam United

5er C Pulje 2
Guard – 1
Vålerenga United
Hana IL TF 1
Stryn United
Tertnes Stjernelaget C

5er D

5er D Pulje 1
Alta IF FFU
City Stjørdal 2
Djerv 1919 lag 3
Røa Unified
Brumunddal Fotball

5er D Pulje 2
Nessegutten TF 
Molde FK
Eik Tønsberg Hvit
FK Fyllingsdalen Tigers
Donn

5er D Pulje 3
Orkanger Diamonds
Hødd United
Sola Malaga
BUL 2
Tertnes Stjernelaget D

5er D Pulje 4
Ranheim Royal
Vivil IL rød
Tromsø Full Fart Fremover
GIF Hvit
Eiger FK

5er D Pulje 5
Flatås IL Lions
Vivil IL blå
Guard – 2
Innstranda IL
Vind Stars


5er E

FK Fyllingsdalen Tigers 2
Flatås IL Lions 3
Snøgg Super
Djerv 1919 4
Balsfjord Stars


3er D

3er D Pulje 1
Alta IF FFU
Fana SuperTeam – Rød
Halsøy Tigers
NIL Diamonds
Nessegutten TF D

3er D Pulje 2
Indre Fosen Tigers D
City Stjørdal 3
Sola Malaga
FK Sykkylven Dreamteam
Hana IL TF 2

3er E

3er E Pujle 1
Flatås IL Lions 4
Kolstad Fotball
Hvam United Sort
GIF Grønn
Halsøy Tigers 3

3er E Pujle 2
Nessegutten TF E
Indre Fosen Tigers E
Harstad Tigers
Halsøy Tigers 2 
Hana IL TF 3


PULJEOPPSETT HÅNDBALL

Alle lag spiller 4 kamper. To kamper lørdag og to kamper på søndag. Pokal til puljevinner.


A (Jenter)

A Pulje 1
City Stjørdal HSL
BUL IL
Strindheim HU Blå*
Klepp HU*

Ekstra kamper sø. 1.9.
Nr. 1 – Nr. 2
Nr. 3 – Nr. 4

A Pulje 2
J-Multi, Byåsen Håndball
Strindheim HU Gul
VIVIL IL Håndball

Dobbel serie

B (Gutter)

Kolnes IL
Våg

Her jobber vi med å få inn et lag nr. 3.

C1 (Mix)

C1 – Pulje 1
Klepp HU*
Våg
Kolbotn1
Veldre
Nessegutten HU*

C1 – Pulje 2
Kolbotn 2
Skavøypoll IL
Bossekopp UL
Brane Tigers

Ekstra kamper sø. 1.9.
Nr. 1 – Nr. 2
Nr. 3 – Nr. 4

C1 – Pulje 3
Fana IL
Kolnes
Stord
Utleira
Stange

C3 (Mix)

C3 – Pulje 1
Bossekopp
Bryne
Nordstrand
Viking
Kolbotn 3

C3 – Pulje 2 
Greipstad
Landsås/Harstad
Utleira
Ålgård
GØIF

C3 – Pulje 3 
Sandnes
Ullensaker Kisa il
Vadmyra
Støren SPKL
Lillestrøm

C4

Bergsøy Idrettlag - Bergsøy United
Bossekop Ungdomslag
Greipstad IL

Dobbel serie

Puljeoppsettet er klart

Postet av Landsturneringen den 21. Jun 2019

Lurer du på hvilke lag du skal møte under Landsturneringen 2019?
Nå trenger du ikke lure lengre, puljeoppsettet er nemlig klart!


Last ned oversikten her: Puljeoppsettet er klart.docxPULJEOPPSETT FOTBALL

Alle lag spiller 4 kamper. To kamper lørdag og to kamper på søndag. Pokal til puljevinner.

7er B

7er B Pulje 1
City Stjørdal
Tromsø Full Fart Fremover
Borgen Unified
Lillestrøm 7er b
Brane Tigers

7er B Pulje 2
Rosenborg Ballklub
Lillestrøm 7er a
Elverum Fotball Unified
Vålerenga United
Harstad Tigers

7er B Pulje 3
Team Sande
Djerv 1919 lag 1
Verdal IL
Innstranda IL
BUL 1


7er C

7er C Pulje 1
Kolstad Fotball
Flatås IL Lions 1
Fana Superteam – Blå
IL Pioner Fotball

7er C Pulje 2
Nessegutten TF
Ranheim Royal
GIF Sort
Larvik Turn

7er C Pulje 3
Kolstad Fotball 2
NIL Diamonds
Vind Stars
Vivil 1
Halsøy Tigers

Ekstra kamper i Pulje 1 og Pulje 2 (sø. 1.9)

Nr. 1 pulje 1 - Nr- 1 pulje 2
Nr. 2 pulje 1 - Nr- 2 pulje 2
Nr. 3 pulje 1 - Nr- 3 pulje 2
Nr. 4 pulje 1 - Nr- 4 pulje 2

 

5er B

Eik Tønsberg Svart
Indre Fosen Tigers
Nordhordland BK
Djerv Stjernelag
Peder Morset


5er C

5er C Pulje 1
FK Sykkylven Dreamteam
Djerv 1919 lag 2
Furuset Regnbuen
Rosenborg Ballklub
Hvam United

5er C Pulje 2
Guard – 1
Vålerenga United
Hana IL TF 1
Stryn United
Tertnes Stjernelaget C

5er D

5er D Pulje 1
Alta IF FFU
City Stjørdal 2
Djerv 1919 lag 3
Røa Unified
Brumunddal Fotball

5er D Pulje 2
Nessegutten TF
Molde FK
Eik Tønsberg Hvit
FK Fyllingsdalen Tigers
Donn

5er D Pulje 3
Orkanger Diamonds
Hødd United
Sola Malaga
BUL 2
Tertnes Stjernelaget D

5er D Pulje 4
Ranheim Royal
Vivil IL rød
Tromsø Full Fart Fremover
GIF Hvit
Eiger FK

5er D Pulje 5
Flatås IL Lions
Vivil IL blå
Guard – 2
Innstranda IL
Vind Stars


5er E

FK Fyllingsdalen Tigers 2
Flatås IL Lions 3
Snøgg Super
Djerv 1919 4
Balsfjord Stars


3er D

3er D Pulje 1
Alta IF FFU
Fana SuperTeam – Rød
Halsøy Tigers
NIL Diamonds
Nessegutten TF D

3er D Pulje 2
Indre Fosen Tigers D
City Stjørdal 3
Sola Malaga
FK Sykkylven Dreamteam
Hana IL TF 2

3er E

3er E Pujle 1
Flatås IL Lions 4
Kolstad Fotball
Hvam United Sort
GIF Grønn
Halsøy Tigers 3

3er E Pujle 2
Nessegutten TF E
Indre Fosen Tigers E
Harstad Tigers
Halsøy Tigers 2
Hana IL TF 3


PULJEOPPSETT HÅNDBALL

Alle lag spiller 4 kamper. To kamper lørdag og to kamper på søndag. Pokal til puljevinner.


A (Jenter)

A Pulje 1
City Stjørdal HSL
BUL IL
Strindheim HU Blå*
Klepp HU*

Ekstra kamper sø. 1.9.
Nr. 1 – Nr. 2
Nr. 3 – Nr. 4

A Pulje 2
J-Multi, Byåsen Håndball
Strindheim HU Gul
VIVIL IL Håndball

Dobbel serie

B (Gutter)

Kolnes IL
Våg

Her jobber vi med å få inn et lag nr. 3.

C1 (Mix)

C1 – Pulje 1
Klepp HU*
Våg
Kolbotn1
Veldre
Nessegutten HU*

C1 – Pulje 2
Kolbotn 2
Skavøypoll IL
Bossekopp UL
Brane Tigers

Ekstra kamper sø. 1.9.
Nr. 1 – Nr. 2
Nr. 3 – Nr. 4

C1 – Pulje 3
Fana IL
Kolnes
Stord
Utleira
Stange

C3 (Mix)

C3 – Pulje 1
Bossekopp
Bryne
Nordstrand
Viking
Kolbotn 3

C3 – Pulje 2
Greipstad
Landsås/Harstad
Utleira
Ålgård
GØIF

C3 – Pulje 3
Sandnes
Ullensaker Kisa il
Vadmyra
Støren SPKL
Lillestrøm

C4

Bergsøy Idrettlag - Bergsøy United
Bossekop Ungdomslag
Greipstad IL

Dobbel serie


Programmet er klart!

Postet av Landsturneringen den 13. Jun 2019

Program

Fredag 30. august

kl. 11.00-14.00    Lederseminar «Grensesprengende idrett»

kl. 17.00            Åpning i Kimenparken 

kl. 17.30            Parade til Stjørdalshallen

kl. 18.30            Bespisning (varm mat) i hallen 

kl. 20.00            Åpningsshow            

kl. 21.00            Retur fra hallen til hotellene

kl. 21.30            Trener-/lagledermøte på Scandic Hell

Lørdag 31. august

kl. 09.00            Kampaktivitet

kl. 12.00            Varm lunsj (mellom 12.00 – 14.30)

kl. 16.30            Siste kamper ferdige for dagen

Kl. 18.00            Vorspiel på Scandic Hell

kl. 19.00            Bankett Scandic Hell (til kl. 23.00)

Søndag 1. september

kl. 09.00                Kampaktivitet

kl. 12.00            Varm lunsj (mellom 12.00 – 14.30)

kl. 16.00                Siste kamper ferdige

kl. 13.00                Premieseremoni etter lagets siste kamp
Stor påmelding!

Postet av Landsturneringen den 15. Mai 2019

Fredag 10. mai gikk påmeldingsfristen for Landsturneringen ut. Det er med stor glede hovedkomiteen for Landsturneringen 2019 kan fortelle at 78 lag/klubber fra hele landet har meldt seg på.

- Det er gledelig å se at så mange har meldt seg på, sier leder av hovedkomiteen, Merethe Storødegård.
- Vi skal gjøre vårt beste for å lage en knakende god turnering for alle deltakerne, og vi gleder oss stort til å ta imot alle tilreisende siste helgen i august. 

Også utenfor banen vil det være stor aktivitet. På banketten som arrangeres lørdag 31. august er det over 1500 påmeldte deltakere. 

Her kan du se programmet for Landsturneringen 2019

Selv om påmeldingsfristen har gått ut er det fremdeles mulig å ta kontakt med arrangørene om det er noen som har glemt å melde seg på. Dette må i så fall gjøres snarest, og innen søndag 2. juni. 

Se mer informasjon om påmelding

Her ser du en oversikt over alle påmeldte lag til Landsturneringen 2019:

 

 • Støren SPKL, håndball
 • Stord United 
 • Innstranda IL
 • Harstad Tigers
 • Klepp HU
 • Lillestrøm Håndballklubb HU
 • Snøgg Super Fotball
 • Hana IL TF
 • Viking Håndball
 • Eiger FK
 • Nordstrand IF
 • Molde FK
 • Stange Håndball
 • Greipstad IL
 • Sola Fotball
 • Håndballklubben Landsås/Harstad HK
 • Våg
 • Donn
 • VIVIL IL Håndball
 • J-Multi, Byåsen Håndball
 • Norhordland Ballklubb
 • Sportsklubben Djerv 1919
 • Tromsø Full Fart Fremover
 • Larvik Turn
 • FK Fyllingsdalen
 • Verdal IL
 • Fana IL Fotball
 • Nessegutten hu håndball 
 • Sportsklubben Guard
 • Borgen IL  Borgen Unified 
 • Hvam IL United
 • FK Sykkylven Dreamteam
 • Vålerenga United
 • Sande Sportsklubb / Team Sande
 • Stryn United
 • Alta IF FFU
 • Lillestrøm
 • Vind IL
 • Ullensaker Kisa il
 • SK Djerv
 • Kolstad Fotball
 • Tertnes
 • Brumunddal Fotball 8.div
 • Peder Morset Folkehøgskole 
 • Halsøy Tigers
 • Nessegutten TF
 • Rosenborg Ballklub
 • Kolnes IL
 • Ranheim IL
 • Namsos IL Fotball - NIL Diamonds
 • Vadmyra IL
 • Storsteinnes IL  Lagnavn: Balsfjord Stars
 • Tønsbergs Turn Håndball
 • Hødd United
 • Gjelleråsen IF Handicap
 • Idrottslaget BUL
 • Bergsøy Idrettlag - Bergsøy United
 • IL Brane / Brane Tigers
 • Røa Unified
 • Strindheim HU
 • Orkanger IF - Orkanger Diamonds
 • Skavøypoll Idrettslag
 • Veldre Håndball 
 • Bossekop Ungdomslag
 • Sandnes håndball klubb
 • Elverum Fotball Unified
 • Furuset Fotball IF
 • City Stjørdal HSL
 • Ålgård Håndball
 • Utleira IL 
 • Vivil IL
 • Indre Fosen Tigers
 • Flatås IL Lions
 • Eik Tønsberg
 • KOLBOTN 1
 • KOLBOTN 2
 • KOLBOTN 3

Påmeldingfrist 10. mai.

Postet av Landsturneringen den 26. Apr 2019

Påmeldingsfrist Fredag 10 Mai

1. mars gikk startskuddet for påmeldingen til Landsturneringen 2019. Det er allerede flere lag fra hele landet som har meldt seg på, men enda er det plass til flere deltakere. 

I år arrangeres Landsturneringen i Stjørdal kommune i Trøndelag, 30. august til 1. september.

Her kan du laste ned invitasjonen til Landsturneringen 2019

Lenke til påmeldingen finner du her: https://fotball.formstack.com/forms/landsturneringen_stjordal_2019


Alle spørsmål om Landsturneringen 2019 rettes til følgende e-postadresse: landsturneringen@outlook.com 
Kampoppsett og resultater

Postet av Landsturneringen den 24. Mar 2019


Her vil du finne informasjon om kampoppsett for Landsturneringen 2019 etter hvert som turneringen nærmer seg.

Det vil også bli publisert resultater fra alle kampene.

Påmelding åpnet!

Postet av Landsturneringen den 5. Mar 2019

Har du fått med deg at påmeldingen til Landsturneringen er i gang?


1. mars gikk startskuddet for påmelding til Landsturneringen 2019.
Turneringen arrangeres i år i Stjørdal kommune 30. august til 1. september. 


Her kan du laste ned invitasjonen til Landsturneringen 2019

Lenke til påmeldingen finner du her: https://fotball.formstack.com/forms/landsturneringen_stjordal_2019


Alle spørsmål om Landsturneringen 2019 rettes til følgende e-postadresse: landsturneringen@outlook.com Håper vi sees i Trøndelag i august!