Klasseoppsettet

Postet av Landsturneringen den 11. Aug 2015

Første forslag til puljeoppsett har vært ute til høring i sommerferien og dette har medført mange endringer i klasse-/puljeoppsettet. Noen endringer kommer av at lag føler seg feil plassert, andre av at spillere har falt fra eller kommet til, og noen praktiske tilpasninger har også måttet til.


Turneringen skal tilstrebe jevnbyrdighet og Fair play. Det sier seg selv at det er bortimot umulig å tilfredsstille alle ønsker i denne sammenhengen. Målet er at vi skal kunne tilby jevne kamper og vårt viktigste redskap for dette er innføringen av MONRAD-oppsett der dette er mulig (dvs. der det er nok lag). Dette vil si at kun første kamp blir offentliggjort før turneringsstart og at alle andre kamper vil bli satt opp ut i fra resultat i siste spilte kamp. Første kamp gir en (skygge)tabell som videre blir benyttet til å sette opp neste kamp. Det er altså resultatet fra forrige kamp som bestemmer hvilket lag man skal møte i neste kamp. Det vil derfor være umulig å si på forhånd hvem som møter hvem og eksakt hvilken bane og til hvilken tid hvert enkelt lag skal spille. Det vil imidlertid bli opprettet tidsinndelinger (kampplan) for hver klasse knyttet til de enkelte banene, slik at lagene vil vite i hvilket tidsrom de får kamp på forhånd. Dette blir begrenset ned til en time (1,5 time i noen tilfeller). det vil dermed være gode muligheter for å planlegge dagene på forhånd likevel.

Noen klasser (3er i fotball og Gutter, C1 Mix og C3 Mix) velges en tradisjonell gjennomføring. Kampene vil her bli annonsert på forhånd.

Dette er å anse som det endelige klasse-/puljeoppsettet. Kun helt spesielle tilfeller vil føre til endring av dette. Kampoppsett for de klasser der det ikke blir benyttet MONRAD kommer i løpet av de første dagene, men dette er ikke helt i mål grunnet endringer og tekniske utfordringer. Første kamp for de klassene hvor det blir benyttet MONRAD vil også bli offentliggjort i løpet av de første dagene.

Åpne følgende fil for endelig klasseoppsett, samt kampplan slik den foreligger i skrivende stund:
Pulje og kampplan_LT15.xlsx

Programmet for 2015 er klart!

Postet av Landsturneringen den 7. Aug 2015

Det næmer seg årets Landsturnering og vi er glade for å kunne si at programmet endelig er spikret. Programmet under praktisk info - og som er gjengitt i artikkelen - viser tidspunkter for hovedaktivitetene.

Denne festlige helgen starter med oppmarsj gjennom Lillehammers gågate fredag ettermiddag, før den offisielle åpningen finner sted på Stortorget, midt i Lillehammer sentrum. For laglederne vil også lagledermøtet på Scandic Victoria Hotell være et viktig møtepunkt denne dagen. Dette starter i etterkant av åpningen på Stortorget - kl. 20.00 - og er berammet til én time.

De første kampene settes i gang Lørdag kl. 09.00 og vi holder det gående til seinest kl. 16.00 i håndball og kl. 16.30 i fotball. Det blir servert varm lunsj til alle med deltakerpakke A midt på dagen. De fleste gleder seg nok også til banketten, som starter med mottakelse i Håkonshall kl. 19.00. Vi hygger oss så med god mat og drikke, taler, prisutdelinger, musikk, dans og moro frem til kl. 23.00.

Kampstart på søndag er igjen kl. 09.00. Da får vi de siste innledende kampene og deretter sluttspill. Turneringen ferdigspilles innen kl. 15.30. Det blir også servert varm lunsj søndag. Lagene blir premiert løpende utenfor Håkonshall ettersom de er ferdig med sine kamper og sin innsats i LT15.

Fredag 4. sept.

16.30 Oppmøte for oppmarsj ved Søndre Park, Lillehammer

17.00 Opptog gjennom byen - Storgata - Nymosvingen – Kirkegata – Stortorget

18.00 Åpning av Landsturneringen

20.00 Lagledermøte på Scandic Victoria HotellLørdag 5. sept.

09.00 Kampstart håndball i Håkons Hall

09.00 Kampstart fotball på Stampesletta i Olympiaparken

11.00 - 14.00 Varm lunsj i kafeen i Håkons Hall

19.00 Bankett i Håkons Hall

Banketten avsluttes kl. 23.00. Siste shuttlebuss til hotellet kl. 23.30Søndag 6. sept.

09.00 Kampstart håndball i Håkons Hall

09.00 Kampstart fotball på Stampesletta i Olympiaparken

11.00 - 14.00 Varm lunsj i kafeen i Håkons Hall

11.00- Premieutdeling utenfor Håkons Hall ettersom turneringen ferdigspilles


Disse tidene er endelige og alle parter kan dermed trygt benytte disse tidspunktene i den siste planlegging av deltakelse på LT15!Påmeldingsskjema åpent til søndag 24. mai

Postet av Landsturneringen den 22. Mai 2015
Påmeldingsfristen til Landsturneringen gikk ut 15. mai, men vil holder det elektroniske påmeldingsskjemaet åpent enda noen dager for å sikre at alle som ønsker det kommer med.

Påmeldingsskjemaet stenges søndag kveld (24/5-15).

Vi hadde ved påmeldingsfristens utløp nådd flere lag påmeldt til årets turnering enn i fjor og gleder oss over denne utviklinga, og håper å se også dere som ennå ikke er påmeldt under årets turnering på Lillehammer 4.-6. september 2015. Bruk lenken over og meld dere på!
Vi minner om påmeldingsfristen!

Postet av Landsturneringen den 11. Mai 2015

Vi minner om påmeldingsfristen til Landsturneringen 2015, som er satt til fredag 15. mai! Klikk her for å lese viktig informasjon om påmelding og for å finne lenke til elektronisk påmeldingsskjema. Det er viktig at lagene får meldt seg på slik at vi får ferdigstilt forberedelse av turneringen.

Antallet lag og deltakere er viktig for flere forhold i planleggingen av turneringen, først og fremst i forhold til overnatting og bankett, men også i forhold til organisering av det sportslige.

Vi håper at lagene kaster seg rundt og bruker dagene inn mot påmeldingsfristen godt, så kan vi fortsette å skape rammeverket for en fantastisk flott helg på Lillehammer 4. - 6. september!

Spre ordet til alle som ikke har fått dette med seg :-)
Fair play

Postet av Landsturneringen den 26. Feb 2015

Et nøkkelbegrep i Landsturneringen er Fair play. 
Landsturneringen skal være et inkluderende arrangement som legger vekt på gjensidig respekt og vennlighet.

Tradisjonelt er deltakerne i Landsturneringen svært gode på Fair play - både på og utenfor banen. Hver turnering skal ta med seg og videreutvikle satsingen på Fair play - her er ikke Landsturneringen i Stjørdal 2019 noe unntak.
Velkommen til Landsturneringens nye nettsider

Postet av Landsturneringen den 24. Feb 2015


Her skal du etter hvert kunne finne all relevant informasjon om den årlige Landsturneringen i fotball og håndball. Landsturneringen er en oppvisning i ren idrettsglede, samhold og vennskap. Vi i årets arrangørgruppe håper at vi klarer å videreformidle noe av den gleden på disse sidene, slik at flere får mulighet til å bli kjent med Landsturneringen.

Du er kanskje godt kjent med Landsturneringen allerede og har kanskje planer om å delta ved årets turnering. På denne siden finner du praktisk informasjon i forhold til påmelding, planlegging og gjennomføring av Landsturneringen.

For deg som ikke er kjent med konseptet Landsturneringen - ta deg en rundtur på nettsidene og finn ut mer om årets største arrangement innen idrett for funksjonshemmede.

Vi ønsker alle sammen hjertelig velkommen til årets turnering, som gjennomføres i Lillehammer Olympiapark, Lillehammer, 4.-6. september 2015. LT15 markerer 25. årsjubileum for Landsturneringen i fotball og håndball. Vi håper at akkurat du vil være med å markere dette sammen med oss på Lillehammer i september og være med å gjøre LT15 til nok en minnerik Landsturnering!

Vi sees i september!

Med vennlig hilsen

Prosjektgruppa for LT15,
NHF Region Innlandet og Indre Østland Fotballkrets
LT15 nærmer seg med stormskritt

Postet av Landsturneringen den 24. Feb 2015
Landsturneringen 2015 nærmer seg stadig og vi gleder oss over at vi snart kan åpne for påmelding for lagene.

Årets turnering foregår i Olympiaparken på Lillehammer. Håndballen avvikles i Håkonshall og fotballen spilles rett utenfor hallen på Stampesletta. Alt skal legges til rette for et konsentrert arrangement med gode muligheter for at vi sammen skal kunne skape den rette og gode Landsturneringsstemningen!

Landsturneringens nye nettsider er fortsatt under utvikling, men vil fra og med påmeldingen starter være fullt operasjonell som informasjonskanal. Så følg med på siden frem mot årets høydepunkt, 4. - 6. september på Lillehammer.
Puljeoppsett, kampoppsett og resultater

Postet av Landsturneringen den 23. Feb 2015


På denne siden vil du, når dette er klart, kunne lenkes videre til vårt program for puljeoppsett, kampoppsett og resultater.

Denne siden vil ikke være aktiv før påmeldingsfristen har gått ut og det nærmer seg turneringsstart.