Fagseminar Landsturneringen!

Postet av Landsturneringen den 25. Jun 2024

I forbindelse med Landsturneringen arrangeres det åpent fagseminar - mangfold, inkludering og mestring!

Landsturneringen i tilrettelagt fotball og håndball er landets største idrettsarrangement for personer med funksjonsnedsettelse. Og gjennomføres 6. – 8. september i Bodø!

Fredag formiddag, klokken 10:00 - 15:00 arrangeres et åpent fagseminar. Et fagseminar for trenere, ledere, foresatte, politikere, ansatte i kommune/fylke, samt ulike organisasjoner og foreninger med ansvar for tilrettelegging av arbeid og fritid for mennesker med funksjonsnedsettelser.

På seminaret blir det flere spennende temaer med dyktige foredragsholdere. Seminaret vil ledes med stødig hånd av Mia Johansen, spiller på BHKs Superteam sammen med Knut Folkestad, kjent programleder for Ni-timen i NRK radio.

Se programmet for hele fagseminaret her!

Disse får du høre på seminaret: 

Kåre Geir Lio:                                  
Håndballpresident siden 2015 og har et stort hjerte for inkludering og mangfold i idretten.

Anette Borge:                                  
Rådgiver paraidrett i Norges Idrettsforbund

Helge Gudmundsen:                      
Tidligere ansatt i NRK og er nå en populær foredragsholder rundt temaet livsglede og menneskeverd. I boka «Gull verdt» skriver han om sin tid med Flatås Lions, et lag for utviklingshemmede. Mottok kongens fortjenestemedalje i 2016.

Roger Finjord                                  
Daglig leder i NFF Finnmark. Tidligere trener for damelandslaget i fotball. I sitt foredrag «Jakten på det gode laget» fokuserer han på «den gode garderobelukta», relasjon mellom mennesker, identitet, røtter, lagbygging og samhandling. Han påpeker viktigheten av at alle har noen som tror på oss, støtter oss og pusher oss - viktigheten av et klapp på skuldra.

Rema 1000/Scandic/Helt Med   
Gode samarbeidspartnere i idretten som har et ekstra engasjement for en inkluderende fritid og et tilrettelagt arbeidsliv for mennesker med nedsatt funksjonsevne.
Vidar Riseth/Ingvill Måkestad Bovin fra Rema 1000 - Elin Ekrol fra Scandic - Ørjan Hinna fra Stiftelsen "Helt Med", forteller hvorfor idretten er en viktig arena og hvordan de arbeider for å inkludere personer med utviklingshemming i det ordinære arbeidslivet. 

Glimt og Ergoterapeutene             
Forteller om  «Glimts Stjernelag» for barn / ungdom og det gode samarbeidet klubben har med ergoterapeutene i kommunen.

Påmelding gjøres via påmeldingsskjema her!

For spørsmål til program og påmelding, ta kontakt med:
eva.skei@handball.no eller torben.simonsen@idrettsforbundet.no.
Les vår invitasjon til Bodø 2024 her.

Postet av Landsturneringen den 16. Feb 2024

NB! Påmeldingen er nå stengt!

NB! Vi har dessverre ikke flere trippelrom igjen.


Her kan du laste ned invitasjonen.1 Kommentar

Påmelding til Bodø 2024 er nå stengt!

Postet av Landsturneringen den 16. Feb 2024

PÅMELDINGEN TIL LANDSTURNERINGEN ER NÅ STENGT!


NB! Vi har dessverre ikke flere trippelrom igjen.2 Kommentarer

Påmeldingen til Landsturneringen 2024 er nå STENGT!

Postet av Landsturneringen den 15. Feb 2024

Velkommen til Bodø 2024!

Det er med stor glede NHF Region Nord og NFF Nordland inviterer til den 33. Landsturneringen i fotball og håndball. I år arrangeres turneringen i Kulturhovedstaden i Europa i 2024, Bodø! 

Tilreisende deltakere, ledsagere og støtteapparat vil bli innkvartert på hoteller i midt i sentrum. Alle hotellene er en kort gå-tur unna Bankgata Kunstgress hvor fotballen skal spilles. Håndballen skal spilles i Bodø Spektrum som er en litt lengre gå-tur. Men uansett hvilken arena du skal på vil det være mulighet å benytte deg av vårt shuttlebuss-tilbud som kjører fra oppsatte holdeplasser rett i nærheten av hotellene og innom begge arenaene på sin runde. 

Fredags ettermiddag er det parade fra Stormen bibliotek og går til Rådhusplassen hvor åpningsseremonien for Landsturneringen 2024 foregår. På åpningsseremonien blir det korte taler, underholdning og enkel servering fra Rema1000-foodtrucken. Rema 1000 spanderer serveringen under åpningsshowet fredag, samt lunsj lørdag og søndag. Tusen takk til Rema 1000 for dette! 
Lørdag kveld er det klart for den store banketten i Bodø Spektrum. Det blir servert 2-retters middag til alle deltakere, og vi byr på underholdning og taler. Kvelden blir selvfølgelig avsluttet med DJ og dans! Landsturneringen er et rusfritt arrangement, og vi er opptatt av å tilby et trygt og alkoholfritt miljø for alle som deltar i turneringen.

Les hele invitasjonen vår her: Landsturneringen 2024 Invitasjon.pdf
PÅMELDINGEN ER NÅ STENGT!