Mot nye høyder med Tove Iren

Postet av Landsturneringen den 25. Okt 2017


Tove Iren Vindenes er prosjektleder for Landsturneringen 2018 i Bergen. Hun er 41 år og jobber til vanlig som klubbutvikler inkludering for NFF Hordaland og NHF Region Vest.

- Jobben min er å øke antall barn, unge og voksne med funksjonsnedsettelse til organisert håndball- eller fotballaktivitet. Det er en privilegert oppgave som jeg løser sammen med de frivillige i idrettslagene. På fritiden er jeg trener for Sotra United, et tilrettelagt fotballag med 30 ivrige spillere. De har jeg hatt gleden av å trene siden 2007. Laget deltok sist Landsturneringen var i Bergen i 2010. Ellers er jeg utdannet vernepleier og brenner for å inkludere de som opplever utenforskap, forteller Tove Iren.

Hva gleder du deg mest til med tanke på Landsturneringen i Bergen?

- Først og fremst til å møte alle de fantastiske spillerne og trenerne som hvert år deltar på Landsturneringen. Jeg gleder meg til å se på kamper og til å danse på banketten. Jeg gleder meg også til å være vertskap sammen med en dyktig og dedikert arrangementskomite. De har og gjør en kjempe god jobb med å planlegge og forberede en idrettsfest her i Bergen, og de gleder seg like mye som meg.

Hvordan ligger vi an med planleggingen av arrangementet?

- Vi er godt i gang med forberedelsen, men det er mye som skal på plass til spillerne inntar byen til neste år. Vi arbeider derfor jevnt og trygt med de mange små og store oppgavene som skal løses.

Hvorfor bør alle ta turen til Bergen neste år?

- Bergen er storbyen med småbys sjarm! I byen mellom de syv fjell skal vi avvikle en Landsturneringen full av idrettsglede, og med en profesjonell ramme rundt kampene. Her vil du få muligheten til å stifte nye bekjentskaper eller pleie gamle bekjentskaper. Du vil la deg begeistre på åpningsseremonien på Torgallmenningen og slippe dansefoten løs i Bergens storstue, Grieghallen. Velkommen med!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.