Landsturneringen + Hyssingen = sant

Postet av Landsturneringen den 18. Jul 2018

Landsturneringen i Bergen samarbeider tett med Hyssingen Produksjonsskole.

Skolen bidrar med alle sine fire linjer; Design og håndverkslinjen, Kulturverkstedet, Mat- og restaurantfag og Bygg- og anlegg. 

Design og håndverklinja har allerede laget invitasjonen som ble sendt ut til lagene, og er godt i gang med programblad, skilting og elementer til scene m.m.

Denne banneren som møter deltakerne når de ankommer kamparenaen er ett av mange elementer som Hyssingen har bidratt med.


Kulturverkstedet har laget velkomstfilmen som ble vist under banketten på Jessheim. De har videre laget en turneringslåt, og skal blant annet bidra på åpningsseremoni, seminaret og til premieutdeling. Link til videoen:


Mat- og restaurantfag linjen skal lage og selge mat under selve turneringen.

Bygg- og anlegg skal lage rullestolrampe for fri tilkomst for alle på kamparenaen.


Om Hyssingen Produksjonsskole 

Det grunnleggende idé- og verdigrunnlaget til produksjonsskolen er å skape et praktisk læringsgrunnlag, som kan gi ungdom lyst, mulighet og kompetanse til å gjennomføre en videregående utdanning eller klare seg på arbeidsmarkedet.  

Målgruppen til Hyssingen produksjonsskole er ungdom mellom 16 og 21 år som har sluttet eller ikke har påbegynt videregående opplæring i Hordaland. Ungdommen kan være på Hyssingen i inntil ett år, og all innsøking er via OT/PPT.

Hyssingen har tre ulike verksteder med en reell produksjon, som leverer varer og tjenester til eksterne kunder. På produksjonsskolen vil en få arbeidslivsdanning gjennom å styrke faglig utdanning, personlige egenskaper og sosial kompetanse. Det er produksjonen sin nødvendighet, arbeidsfellesskapet og mestring av prosessen som er skolens redskaper og som danner grunnlag for pedagogikken. 

Produksjonsskolen er et tilbud til de som trenger å finne retning og utnytte sitt eget potensiale i et inkluderende miljø. Oppholdet på Hyssingen legges til rette etter den enkelte sine behov og fremtidsplaner.

Løfter arrangementet

Samarbeidet mellom Landsturneringen og Hyssingen er med på å løfte arrangementet i Bergen. Elevene er nytenkende og inspirerer arrangementskomitéen, som gleder seg stort til høsten store idrettsbegivenhet i byen mellom de syv fjell!  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.