Velkommen til Landsturneringen 2019

Postet av Landsturneringen den 29. Aug 2019

Her er litt informasjon om noen praktiske ting du må merke deg:


Åpning, oppmarsj, bespisning og show

Se egen oversikt over oppstilling i parade fra Kimen Kulturhus. 

Se egen oversikt over bordplassering/fargekode under åpning i Stjørdalshallen. Dere som skal spise inne i hallen skal benytte sideinngang vest hall. Det vil være verter og plakater med fargekoder som viser vei. Dere som skal spise i personalrom/kantine/torget skal benytte hovedinngang. Det vil også være verter og fargekoder som viser vei her. 

Fordeling bordplassering åpning er publisert på Facebook samt på turneringens hjemmeside: http://www.landsturneringen.no/blog/post/148120/informasjon-om-bankett,-apning-og-parade?ispage=true 

 

Fargebånd:

I denne posen ligger armbånd med ditt lag sin fargekode for turneringen. Fargebåndet skal benyttes under åpning fredag kveld og bankett lørdag kveld, og beskriver i hvilket område/bankettsal dere skal spise. Det vil være informasjon underveis, men se etter din fargekode for plassering.

 

Bankett

Se egen oversikt over lagsfordeling for bespisning under banketten lørdag. Dere som skal spise i Hell Congress Hall (HCH) har oppmøte her til Vorspiel kl. 18.00. 

 

Fordeling bankettsaler er publisert på Facebook samt på turneringens hjemmeside: http://www.landsturneringen.no/blog/post/148120/informasjon-om-bankett,-apning-og-parade?ispage=true 

 

Lunsj

For lunsj lørdag og søndag skal det leveres lunsjbong ved henting av mat. Bonger ligger i denne velkomstpakken, en til hver for lørdag og en for søndag. Denne leveres ved inngang til lunsjen.

 

T-skjorter

T-skjorter, slik dere har bestilt ligger også i posen. Blir det helt feil i forhold til størrelser, så kan det være mulig å bytte, da vi har noen i reserve.

 

Lagledermøte

Lagledermøte er flyttet til auditoriet på Ole Vig skole, fredag kl. 21.30.

Ber om at minimum en leder fra hvert lag møter her, da vi vil komme med mye nyttig informasjon her.

 

Med hilsen

Hovedkomiteen Landsturneringen 2019


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.