Peder Morset Folkehøgskole

Postet av Landsturneringen den 4. Sep 2019

Landsturneringen ønsker å takke Peder Morset Folkehøgskole for støtten til årets turnering. Er du nysgjerrig på Peder Morset og hva denne folkehøgskolen har å by på?
Her har du litt mer informasjon:


Peder Morset Folkehøgskole:

Peder Morset folkehøgskole er en frilynt folkehøgskole i Selbu som er tuftet på menneskeverd og demokrati. Skolen tilbyr en rekke typiske folkehøgskolefag.

På Peder Morset er det plass til 68 elever. Av disse er 40 plasser tilrettelagt for elever med dokumentert lettere utviklingshemming i en eller annen form. De resterende 28 plassene er åpne for elever uten slik dokumentasjon. Alle bor på eget rom, med eget bad, i et hus sammen med opptil ni andre elever. Sammen har de ansvar for å skape et hjem for seg selv og hverandre.

Peder Morset Folkehøgskole tilbyr en spennende skolehverdag og utfordringer som passer for deg, enten du er nybegynner eller viderekommende. Skolen har fokus på å la alle være synlige som hele mennesker, med rettigheter og plikter. Peder Morset er også opptatt av fellesskap, inkludering, likeverd, toleranse, deltakelse og demokrati. Du vil utvikle deg mye gjennom alle menneskemøter i hverdag og fest, og samtidig gir skolen deg solide utfordringer innenfor ditt fagvalg. Her kan du bli den du er.

Søknadsfrist for skoleåret 2020-2021 er 1.november 2019.


Les mer om Peder Morset Folkehøgskole her 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.