Landsturneringen 2021 må avlyses

Postet av Landsturneringen den 28. Mai 2021


Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund har i samråd vedtatt å avlyse Landsturneringen 2021.


Landsturneringen er landets største og mest omfangsrike arrangement for tilrettelagt håndball og fotball (utøvere med nedsatt funksjonsevne/utviklingshemming).


Turneringen som skulle vært avholdt i Kristiansand høsten 2021, er imidlertid vedtatt avlyst. Årsaken er usikkerheten som følger av koronapandemien og de gjeldende restriksjonene. Avgjørelsen er tatt i samråd med ansvarlig myndighet i Kristiansand kommune.


- Et arrangement av denne størrelsen krever forutsigbarhet i både planlegging, påmelding og gjennomføring. Den forutsigbarheten er det naturlig nok vanskelig å finne slik situasjonen er nå, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud.


- Det er veldig trist at vi må avlyse. Vi vet hvor mange spillere som hadde sett frem til å møte venner fra hele Norge og vi vet hvor stort høydepunkt dette er for mange. Vi ser frem til en heidundrende utgave av Landsturneringen neste høst, sier generalsekretær i NFF, Pål Bjerketvedt.


Den lokale arrangementskomiteen ønsker å flytte planene ett år, slik at Landsturneringen 2022 arrangeres i Kristiansand 2. - 4. september neste år.

Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.