HELT MED

Postet av Landsturneringen den 14. Mar 2022

Har du lyst på en jobb?

 

Kanskje HELT MED kan hjelpe deg. Vi skaffer jobber i hele landet til personer med utviklingshemming. Det er mange som både ønsker og kan jobbe. Med litt tilrettelegging og god oppfølging så er dette mulig.

 

Har du spørsmål om jobb, vil vite mer om HELT MED, slå av en prat, eller ønsker en kartleggingssamtale, så kan du kontakte oss: Kontaktskjema

 

For å få jobb gjennom HELT MED så må du ha en utviklingshemming og motta uføretrygd. Vi lyser ut stillinger på vår hjemmeside: Ledige stillinger. Du søker på jobben og kalles deretter inn til intervju. Under intervjuet blir vi bedre kjent med hverandre. Den som blir valgt får tilbud om fire uker i praksis. Om alle er fornøyde så får du tilbud om arbeidskontrakt i bedriften. Du beholder din uføretrygd og mottar i tillegg lønn fra bedriften.

 

HELT MED har til nå skaffet fast jobb til 160 personer og har som mål å skaffe jobb til minst 1000 personer rundt om i landet.

 

HELT MED kommer på Landsturnering. Det gjør kanskje du også? 

Vi har, som tidligere år, med oss vannflasker til de som vil ha. Og vi gleder oss veldig mye!!! Ta gjerne kontakt med oss for en prat når vi er der.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.