Påmeldingen til Landsturneringen 2024 er nå STENGT!

Postet av Landsturneringen den 15. Feb 2024

Velkommen til Bodø 2024!

Det er med stor glede NHF Region Nord og NFF Nordland inviterer til den 33. Landsturneringen i fotball og håndball. I år arrangeres turneringen i Kulturhovedstaden i Europa i 2024, Bodø! 

Tilreisende deltakere, ledsagere og støtteapparat vil bli innkvartert på hoteller i midt i sentrum. Alle hotellene er en kort gå-tur unna Bankgata Kunstgress hvor fotballen skal spilles. Håndballen skal spilles i Bodø Spektrum som er en litt lengre gå-tur. Men uansett hvilken arena du skal på vil det være mulighet å benytte deg av vårt shuttlebuss-tilbud som kjører fra oppsatte holdeplasser rett i nærheten av hotellene og innom begge arenaene på sin runde. 

Fredags ettermiddag er det parade fra Stormen bibliotek og går til Rådhusplassen hvor åpningsseremonien for Landsturneringen 2024 foregår. På åpningsseremonien blir det korte taler, underholdning og enkel servering fra Rema1000-foodtrucken. Rema 1000 spanderer serveringen under åpningsshowet fredag, samt lunsj lørdag og søndag. Tusen takk til Rema 1000 for dette! 
Lørdag kveld er det klart for den store banketten i Bodø Spektrum. Det blir servert 2-retters middag til alle deltakere, og vi byr på underholdning og taler. Kvelden blir selvfølgelig avsluttet med DJ og dans! Landsturneringen er et rusfritt arrangement, og vi er opptatt av å tilby et trygt og alkoholfritt miljø for alle som deltar i turneringen.

Les hele invitasjonen vår her: Landsturneringen 2024 Invitasjon.pdf
PÅMELDINGEN ER NÅ STENGT!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.