Fagseminar Landsturneringen!

Postet av Landsturneringen den 25. Jun 2024

I forbindelse med Landsturneringen arrangeres det åpent fagseminar - mangfold, inkludering og mestring!

Landsturneringen i tilrettelagt fotball og håndball er landets største idrettsarrangement for personer med funksjonsnedsettelse. Og gjennomføres 6. – 8. september i Bodø!

Fredag formiddag, klokken 10:00 - 15:00 arrangeres et åpent fagseminar. Et fagseminar for trenere, ledere, foresatte, politikere, ansatte i kommune/fylke, samt ulike organisasjoner og foreninger med ansvar for tilrettelegging av arbeid og fritid for mennesker med funksjonsnedsettelser.

På seminaret blir det flere spennende temaer med dyktige foredragsholdere. Seminaret vil ledes med stødig hånd av Mia Johansen, spiller på BHKs Superteam sammen med Knut Folkestad, kjent programleder for Ni-timen i NRK radio.

Se programmet for hele fagseminaret her!

Disse får du høre på seminaret: 

Kåre Geir Lio:                                  
Håndballpresident siden 2015 og har et stort hjerte for inkludering og mangfold i idretten.

Anette Borge:                                  
Rådgiver paraidrett i Norges Idrettsforbund

Helge Gudmundsen:                      
Tidligere ansatt i NRK og er nå en populær foredragsholder rundt temaet livsglede og menneskeverd. I boka «Gull verdt» skriver han om sin tid med Flatås Lions, et lag for utviklingshemmede. Mottok kongens fortjenestemedalje i 2016.

Roger Finjord                                  
Daglig leder i NFF Finnmark. Tidligere trener for damelandslaget i fotball. I sitt foredrag «Jakten på det gode laget» fokuserer han på «den gode garderobelukta», relasjon mellom mennesker, identitet, røtter, lagbygging og samhandling. Han påpeker viktigheten av at alle har noen som tror på oss, støtter oss og pusher oss - viktigheten av et klapp på skuldra.

Rema 1000/Scandic/Helt Med   
Gode samarbeidspartnere i idretten som har et ekstra engasjement for en inkluderende fritid og et tilrettelagt arbeidsliv for mennesker med nedsatt funksjonsevne.
Vidar Riseth/Ingvill Måkestad Bovin fra Rema 1000 - Elin Ekrol fra Scandic - Ørjan Hinna fra Stiftelsen "Helt Med", forteller hvorfor idretten er en viktig arena og hvordan de arbeider for å inkludere personer med utviklingshemming i det ordinære arbeidslivet. 

Glimt og Ergoterapeutene             
Forteller om  «Glimts Stjernelag» for barn / ungdom og det gode samarbeidet klubben har med ergoterapeutene i kommunen.

Påmelding gjøres via påmeldingsskjema her!

For spørsmål til program og påmelding, ta kontakt med:
eva.skei@handball.no eller torben.simonsen@idrettsforbundet.no.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.