Velkommen til Landsturneringens nye nettsider

Postet av Landsturneringen den 24. Feb 2015


Her skal du etter hvert kunne finne all relevant informasjon om den årlige Landsturneringen i fotball og håndball. Landsturneringen er en oppvisning i ren idrettsglede, samhold og vennskap. Vi i årets arrangørgruppe håper at vi klarer å videreformidle noe av den gleden på disse sidene, slik at flere får mulighet til å bli kjent med Landsturneringen.

Du er kanskje godt kjent med Landsturneringen allerede og har kanskje planer om å delta ved årets turnering. På denne siden finner du praktisk informasjon i forhold til påmelding, planlegging og gjennomføring av Landsturneringen.

For deg som ikke er kjent med konseptet Landsturneringen - ta deg en rundtur på nettsidene og finn ut mer om årets største arrangement innen idrett for funksjonshemmede.

Vi ønsker alle sammen hjertelig velkommen til årets turnering, som gjennomføres i Lillehammer Olympiapark, Lillehammer, 4.-6. september 2015. LT15 markerer 25. årsjubileum for Landsturneringen i fotball og håndball. Vi håper at akkurat du vil være med å markere dette sammen med oss på Lillehammer i september og være med å gjøre LT15 til nok en minnerik Landsturnering!

Vi sees i september!

Med vennlig hilsen

Prosjektgruppa for LT15,
NHF Region Innlandet og Indre Østland Fotballkrets


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.