Litt informasjon for klubbplanlegging

Postet av Landsturneringen den 15. Jan 2016

Det er fremdeles forhold som skal avklares før vi kan trykke på knappen som sier «alt er rigget og klart» til LT16 i Stavanger, 9.-11. september 2016. Informasjon om arrangementet oppdateres fortløpende på hjemmesiden etter hvert som det blir klart.

Noen fastpunkter er allerede klare og gir viktig planleggingsinformasjon for klubbene:

- Invitasjon og påmelding sendes til klubbene i begynnelsen av april.

- Alt tyder på at prisnivået blir sammenliknbart med Landsturneringen i 2015.

- Påmeldingsfrist: 1. mai.

Deltakerne blir innkvartert på gode hoteller i Stavanger. De fleste rommene vil være på Forum-området i gåavstand til både fotball- og håndballarenaene. For de som skal bo i Stavanger sentrum, vil det bli satt opp busser.

Alle deltakere må være på plass og klare i Stavanger, 9. september, i god tid før kl. 16:30. Da er det oppstilling av paraden og klargjøring for åpningsseremonien. Vi skal marsjere, ca. 700 meter fra plassen mellom DNB Arena og Clarion Energy Hotel til Forum Expo.

Fotballkampene gjennomføres på Lassa Idrettspark, ca. 1 km fra håndballkampene som spilles i Stavanger Idrettshall (Storhallen).

Vi jobber videre og kommer tilbake med informasjon om det sportslige, bankett, mat og drikke, transport og kanskje noe annet? - etter hvert som bitene faller på plass.

Nå gleder vi oss til å jobbe videre med prosjektet og til å informere dere fortløpende! Hvis dere ikke er kjente i Stavanger så kan vi opplyse om at Forum-området ligger ca. 2 km fra Stavanger sentrum.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.