Travle tider

Postet av Landsturneringen den 9. Feb 2016

Det går med mye kaffe og litt pizza når sultne frivillige skal jobbe etter dagtidsjobben.


Nå jobbes det med å legge detaljene på plass slik at Landsturneringen 2016, 9.-11. september i Stavanger, skal bli et flott arrangement sportslig og sosialt.

Vi er inne i sluttforhandlinger med flere leverandører, vi klargjør de sportslige rammene og alt som nå skal bestemmes forut for invitasjonen til LT16.

Thorbjørn Hinna, leder av arrangementskomiteen, er optimistisk. Vi har kommet langt og det ser ut for at mye vil falle på plass i løpet av noen uker. Det å gjennomføre et så stort og flott arrangement krever mye planlegging. Jeg har vært så heldig å få være med som arrangør av to landsturneringer tidligere og nå er jeg jammen meg heldig som får være med på den tredje.

Turid Øverland, til daglig ansatt i Håndballforbundet Region SørVest, er prosjektleder. Dette er også hennes tredje landsturnering. Det å få et slikt arrangement i land krever mye koordinering. Jeg er kjempeglad for å få være med å bidra til at Landsturneringen skal bli et godt minne for alle deltagerne. Vi er i rute med forberedelsene. I denne perioden er det ”vanlig travelt” med å få ting på plass. Det er mer hektisk med henvendelser på telefon og epost når lagene skal melde seg på og bestille deltakerpakker. I tillegg er jo selve gjennomføringen hektisk på den helt spesielle måten som det er under store arrangement. Det er mange detaljer å holde styr på!

Ved siden av prosjektlederen jobber 10 frivillige fra fotball og håndball med å planlegge LT16.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.