Landsturneringen - viktig for norsk håndball og fotball - Fair play og glede også!

Postet av Landsturneringen den 6. Sep 2016

Idretten har et verdigrunnlag, hvor vi legger til rette for at alle skal få oppleve idrettsglede, samhold og utfordringer.

Fotballpresidenten sier det slik: «Den entusiasmen, innsatsen og humøret spillerne viser under Landsturneringen er noe vi alle blir inspirert av. Dere er forbilder for sporten vår!». Håndballpresidenten følger opp: «Nye opplevelser og inderlig idrettsglede i en spennende ramme ingen andre klarer å oppvise maken til.»

Begge presidentene kommer til Landsturneringen for å treffe klubbene som deltar, se kamper, spillere og for å signalisere viktigheten av at alle har et tilbud om sport, fellesskap og idrettsglede. Vi vet at de gleder seg til å se mange spennende og likeverdige kamper.

De to sjefene i håndball og fotball har med andre ord store forventninger til dere som spillere og lagledere og vi er trygge på at dere klarer å innfri. Med god rettledning i det som finnes av «Fair play» veiledning i både fotball og håndball og med den holdningen som veldig mange i norsk idrett har, så kommer idrettsgleden, innsatsen og fair play tenkingen til å være på topp!


Alle har et stort ansvar for at alle reiser hjem fra Stavanger med mange gode opplevelser og et godt grunnlag for videre arbeid med «Fair play». Her kan du lese mer om "Fair play" i håndball: https://www.handball.no/regioner/region-sor/om-oss... og i fotball: https://www.fotball.no/fotballens-verdier/fair-pla...

Kulturministeren, som øverste politiske leder for spørsmål vedrørende idrett, kommer også til Landsturneringen. Dette viser at det hverdagsarbeidet som legges ned i alle klubbene er et viktig arbeid for hele landet. Statsråden kommer også til å se mange kamper så det er bare å stå på.

På idrettsgallaen i 2016 fikk Landsturneringen «Inkluderingsprisen», en tung og viktig annerkjennelse av alle som bidrar til at alle får tilbud om å delta i idrett i Norge. Her kan du lese litt om prisen: https://www.idrettsforbundet.no/Nyhet/landsturneri...


Jan Åge Fjørtoft, som mange kjenner fra landslaget i fotball kommer til Landsturneringen. Vi vet at han gleder seg til å se mange kamper i helga og kjenner vi spillerne rett, så blir han nok spurt om en autograf, selfie eller to….

Nå gleder vi oss, vi er snart klar til å møte deg i Stavanger. Fredag kl 1630 stiller vi opp til innmarsj!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.