Landsturneringen 2017

Postet av Landsturneringen den 10. Jan 2017

Jessheim Stadion

Foto: Ullensaker/Kisa - Jessheim stadion der fotballaktiviteten i stor grad vil foregå


Arbeidet med Landsturneringen 2017 har startet. I år vil NFF Akershus og NHF Region Øst i samarbeid med Ullensaker/Kisa være vertskap for turneringen.

Landsturneringen i håndball og fotball har siden 1991 blitt arrangert av Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund, hvor kretser og regioner i de to særforbundene samarbeider om gjennomføringen av arrangementet. NFF Akershus og NHF Region Øst er strålende fornøyde med at Ullensaker/Kisa som klubb har sagt seg villige til å være med på laget, slik at vi sammen kan arrangere det vi håper blir en minnerik og gledelig Landsturnering for alle som skal delta enten som utøver, frivillig eller publikum.

Tradisjonelt sett har Landsturneringen rundt 1500 deltagere, hvorav om lag 1200 av disse er utøvere i alle aldersklasser. Jessheim ligger sentralt på Østlandet med Gardermoen i umiddelbar nærhet. Kan 2017 bli året der vi passerer 2000 deltagere? Vi håper det!

Etter hvert som avtaler og nyttig informasjon faller på plass, vil vi oppdatere hjemmesiden og Facebooksiden med artikler.

Velkommen til Jessheim 8. - 10. september 2017!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.